2021-12-05 07:53:16• hírek • MTI

Rablógyilkosság történt Arad megyében, egy gyanúsítottat őrizetbe vettek

Holtan találtak szombaton egy férfit egy Arad megyei farmon. A nyomozók szerint rablógyilkosság áldozata lett. Egy gyanúsítottat őrizetbe vettek.

 

Az Arad megyei rendőrség szóvivője, Livia Pescar tájékoztatása szerint a holttestet egy Németság (Şagu) külterületén lévő farmon találták meg. A külsérelmi nyomok arról árulkodtak, hogy a 60 éves férfit leütötték. Az áldozat otthonából eltűnt két LCD-képernyős televízió, a tettesek elvitték a gépkocsiját és 800 liter gázolajat a farmon lévő traktor tartályából, ami arra utalt, hogy rablógyilkosság történt.


A nyomozást irányító ügyész házkutatást tartott három férfinél a Vinga községhez tartozó Monostor faluban, és egyikük otthonában megtalálták az áldozat egyik televízióját. A 26 éves fiatalembert előállították, és a nap folyamán kihallgatták.


A nyomozás jelenlegi állása szerint a 26 éves gyanúsított egy 29 éves temeskenézi (Satchinez) fiatalemberrel együtt követte el a rablógyilkosságot, és az elvitt javakat Temes megyében értékesítették. A másik gyanúsítottat jelenleg körözik.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: